Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ..ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ



Του  Ανδρέα Ευσταθίου, 
Αντιδημάρχου Δωρίδος

Στην τοπική εφημερίδα ¨ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΩΡΙΔΟΣ¨αρ.φυλ.65, στην 1η σελίδα και με τίτλο δημοσιεύματος ¨αποκομιδή απορριμμάτων¨γράφεται μεταξύ άλλων ¨…σε συγκεκριμένη γειτονιά του χωριού μας, στη θέση Ελιούλα …εδόθη εντολή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, να μη συλλέγονται τα απορρίμματα.¨

Καίτοι το δημοσίευμα αυτό είναι ανάξιο απαντήσεως , απαντώ μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας.


Τα αναφερόμενα περί εντολής μη αποκομιδής απορριμμάτων είναι φανερό ψέμα. Ψέμα που γράφηκε ίσως με πρόθεση να προκληθούν ευνοϊκές εντυπώσεις για αυτόν που τα έγραψε και αρνητικές για τον αντιδήμαρχο. Είναι τουλάχιστον αστείο να γράφεται ότι αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κατά τρόπο μεροληπτικό.


Σκέψεις και πράξεις του είδους αυτού υποβαθμίζουν και δεν προάγουν τον άνθρωπο στη συνείδηση των καλόπιστων ανθρώπων. Γνωστόν άλλωστε το ότι, από τους καρπούς γνωρίζετε το δένδρο.


Η αλήθεια στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες. Έχω επίγνωση των υποχρεώσεών μου ως αντιδήμαρχος και τις εκπληρώνω με πίστη στην αποστολή μου και σεβασμό προς τους συνδημότες μου.


Με την ευκαιρία και προς αποφυγή παραπληροφόρησης αναφέρεται ότι στην περιοχή του Μοναστηρακίου με μέριμνα του Δήμου έχουν γίνει :

1.Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης
2.Καθαρισμός Κοιμητηρίου
3.Καθαρισμός παραλίας Παραθάλασσου και διαφόρων άλλων κοινοχρήστων χώρων.
4.Καθαρισμός και εμπλουτισμός της πλαζ Γεροπίκουλα και συντήρηση ομπρελών της ίδιας πλαζ.
5.Συντήρηση φωτιστικών σωμάτων της κεντρικής πλατείας και του λιμένα.

Πρόθεσή μας βεβαίως είναι η εκτέλεση περισσότερων και πλέον σημαντικών έργων, εφ΄ όσον υπάρξουν οι απαιτούμενες δυνατότητες.

-








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου